Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Salagatan 55B

  • price tag icon 3 849 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 395 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 48,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 849 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1934
Salagatan 55B

Unik tvåa, högst upp i huset med stor och härlig balkong i västerläge!

Välkommen till Salagatan 55 B och denna unika lägenhet om två rum och kök med stor balkong i västerläge, belägen högst upp i välskött 30-talsfastighet. Här bor du med direkt närhet till Uppsala resecentrum och allt som staden har att erbjuda.
Lägenheten är i ett modernt och ljust skick med en social och trivsam planlösning. Här fördelar sig ytorna på en välkomnande hall med avhängning i garderober och inbyggda hyllplan, ett ljust och bra utrustat kök med mycket förvaring och arbetsyta, ett vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till balkongen i ett solsäkert västerläge. Ett separat sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum med dusch.
Här har du en lägenhet i ett unikt utförande, med en fantastisk balkong som sträcker sig lika brett som lägenheten och fri utsikt över innergården, grönska och himlen, med det perfekta läget i Fålhagen!

Som boende i HSB Tvåan bor du tryggt. Föreningen erbjuder boende att få nyttja de välskötta innergårdarna med utemöbler och grillmöjligheter samt övernattningsrum, bastu och samlingslokal.

Väldigt centralt läge endast ett stenkast från resecentrum vilket ger dig perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I området finns Stationsgallerian med livsmedelsbutik och restauranger, affärshuset Kvarnen med bl a ytterliga livsmedelsbutik, apotek, systembolag och restauranger. Intill hittar du även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress.

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Salagatan 55B, Kommande i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad