Såld

Fålhagen, Uppsala

Salagatan 49A

Slutpris: 3 300 000 kr

Salagatan 49A

Charmig 2,5:a i 30-talshus ritat av stadsarkitekt Gunnar Leche.

Charmig 2,5:a på 74 kvadratmeter från 1932 ritat av stadsarkitekt Gunnar Leche. Optimalt läge mellan Frodeparken och Salagatan med återvändsgränd ger några minuters promenad från Uppsala resecentrum och Uppsalas puls. Välskött förening med låg belåningsgrad. Den ljusa och representativa gavellägenheten har välbevarade tidstypiska originaldetaljer såsom generös takhöjd, genomgående trägolv, profilerade lister, djupa fönsternischer och spegeldörrar.

Detta hem erbjuder en välkomnande hall med två garderober. Rymligt kök med gott om förvaring, stort kallskafferi och diskmaskin. Den öppna planlösningen länkar samman köket och det luftiga vardagsrummet med härligt ljusinsläpp. Här ges eftermiddagssol med utsikt mot föreningens gård och charmiga kulturkvarter. Halvrum som kan nyttjas som kontor eller tv-rum. Stort sovrum med gott om plats för förvaring. Rymlig klädkammare med fönster som kan nyttjas såväl som barnrum eller arbetsrum. Kaklat badrum med badkar och fönster som ger rymd och ljus.

Föreningen har en trevlig innergård med sittgrupper, syrénberså, grillar och odlingsmöjligheter i pallkrage. Vidare finns parkeringsplatser inom föreningen, 195 kr/mån, utan kö och med möjlighet till laddning av elbil. I källaren finns ett mindre gym för föreningens medlemmar, snickarrum, tvättstuga, torkrum och plats för cyklar. Det finns gemensamma balkonger i trapphuset med eftermiddagssol. Lägenheten disponerar tre förråd; ett på vinden som ligger direkt ovanför lägenheten och två i källaren.

I närområdet finns matbutik på Liljegatan 1 samt galleria Kvarnen med bland annat välsorterad mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Här finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Välkommen hit, välkommen hem!

För visning: vänligen kontakta ansvarig mäklare Sofia Wictorsson för mer information, på 072-253 80 99 eller sofia.wictorsson@widerlov.se!

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
Jesper Ackelman
Assisterande mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salagatan 49A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad