Såld

Fålhagen, Uppsala

Salagatan 42B

Slutpris: 2 360 000 kr

Salagatan 42B

Välkommen till Salagatan 42B och denna tilltalande lägenhet med optimal planlösning. Här bor du med ett mycket bra pendlarläge, med endast två minuter från tåget och gångavstånd till allt vad Uppsala City har att erbjuda.

Lägenheten erbjuder en trevlig hall med gott om plats för ytterkläder samt ingång till en stor klädkammare som med fördel kan användas till ett mindre sovrum eller arbetsrum. Fint renoverat kök som bjuder in till matlagning med gott om bänkytor och fullständig maskinell utrustning. I öppen planlösning ligger ett fantastiskt vardagsrum med stora fönster som ger utsikt mot Bergsbrunnaparken. Sovrum med plats för dubbelsäng samt stamrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin.
I bostaden finns, förutom att den är i mycket gott skick, många vackra detaljer såsom fiskbensparkett i vardagsrummet, vackra spegeldörrar och högt i tak.

Brf Strand är en förening med mycket god ekonomi och där fastigheten renoverats löpande under åren. Belåningen i föreningen uppgick i 2019 års redovisning till 1 903 kr/kvm.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salagatan 42B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad