Såld

Fålhagen, Uppsala

Salagatan 40 B

Slutpris: 2 220 000 kr

Salagatan 40 B

Charmig 1,5:a i hjärtat av Fålhagen

Här ges tillfälle att förvärva en 30-talslägenhet i bra skick belägen i attraktiva Fålhagen med några minuters gångavstånd till Resecentrum! Bland lummiga gårdar ligger denna lägenhet i fastighet ritad av arkitekten Gunnar Leche.

Lägenheten har flertalet tidstypiska detaljer, exempelvis vackra trägolv, djupa fönsternischer samt en generös takhöjd. Praktisk planlösning om 48 kvm med funktion av en tvåa. Lägenheten ger er en välkomnande hall, ett rymligt kök med ordentlig matplats, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och tv-möblemang, mysigt sovrum samt ett stamrenoverat badrum. I lägenheten finns även inbyggd klädkammare.

BRF Star är en mycket stabil förening med låg belåning och med de stora renoveringarna utförda, här finns även en av områdets vackraste innergårdar samt bastu för föreningens medlemmar.

Fålhagen är ett attraktivt och centralt beläget område med äldre fastigheter som omgärdas av fina gårdar och mycket grönska. Härifrån har du gångavstånd till det mesta så som Vaksala Torg med sin genuina torgmiljö, Kvarnens affärscentrum med mataffär, apotek, systembolag m.m och Konserthuset med ett stort utbud av artister och evenemang.

På några minuter når du Resecentrum med närhet till tåg- och bussförbindelser samt även till områdets spännande restauranger, butiker och annan trevlig service. Efter Resecentrum når du Uppsalas stadskärna som erbjuder allt vad gäller kultur-, student- och uteliv samt Fyrisån med vackra promenadstråk och Stadsparken med härlig grönska och diverse andra tillställningar under året. Härifrån får du också ett bra bilpendlarläge med närhet till E4:ans påfart.

Varmt välkommen på visning!

OBS!! Tre förråd tillhör lägenheten, två i källare samt ett på vinden. Mycket flexibelt tillträde.

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salagatan 40 B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad