Såld

Höganäs, Uppsala

Salagatan 15C

Slutpris: 2 275 000 kr

Salagatan 15C

Mycket charmig lägenhet i genomgående tilltalande skick, med en fantastisk balkong!

Välkommen till denna mycket charmiga lägenhet i Höganäs, med ett optimalt läge intill Uppsala centrum! Fastigheten är ritad av arkitekten Gunnar Leche och lägenheten har högt i tak, plankgolv, dubbeldörr, stora fönsterpartier med äldre beslag och djupa brädor i vacker sten är samt äldre bevarad köksstomme, vilket är några av de bevarade detaljerna som kännetecknar fastighetens ursprungliga 30-tal. Till detta får du även bekvämligheten av ett bra utrustat kök och ett nyrenoverat och mycket smakfullt badrum!

Den mycket välplanerade planlösningen fördelar sig på ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, genom dubbeldörrar tar du dig ut till lägenhetens stora balkong riktad mot innergården. Balkongen är insynsskyddad och i sydvästläge med sol i princip hela dagen. Köket har mycket förvaring i höga skåp och rymmer plats för ett mindre matbord. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och erbjuder förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrummet är mycket modernt och från 2020 med dusch. Entrén är ljus och inbjudande med förvaring i garderober. Utöver all förvaring i flertalet garderober i lägenheten har du även två externa förråd i källarplan att nyttja.

BRF Ettan är Uppsalas första HSB-förening med stor inhägnad innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter för boende att nyttja. I avgiften ingår bl a kabel-tv och bredband. Här bor du i vackra omgivningar med direkt närhet till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ett bra utbud av service och restauranger samt Vaksala torg och Uppsala Konsert och Kongress.

Här har du en lägenhet i mycket charmigt skick och med ett suveränt läge i Höganäs. Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salagatan 15C, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad