Såld

Höganäs, Uppsala

Salagatan 15B

Slutpris: 2 150 000 kr

Salagatan 15B

Charmig etta med fantastisk balkong, belägen precis intill stadskärnan!

I attraktiva Höganäs, med sitt optimala läge till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva denna charmiga etta i välskött Gunnar Leche fastighet från år 1934. Lägenheten är i genomgående charmigt och fint skick, och du hittar eftertraktade tidstypiska detaljer så som högt i tak, vackra originalgolv i trä, höga serveringskåp, skjutdörr och fönsternischer i sten.
Planlösningen fördelar sig på en inbjudande hall med plats för möblemang och förvaring i garderob, ett smakfullt upprustat kök med plats för matbord, ett ljust och luftigt vardagsrum som rymmer både soffgrupp och säng. Från vardagsrummet, genom de dekorativa dubbeldörrarna når du lägenhetens insynsskyddade balkong med eftermiddags-/ kvällssol och fri utsikt över trädkronorna. Till detta får du även ett fräscht badrum med dusch och ytterligare förvaringsmöjligheter i två separata förråd.

BRF Ettan är Uppsalas första HSB-förening och har en välskött fastighet och trädgård samt god ekonomi. Föreningen erbjuder medlemmarna bla tillgång till cykelförråd och hobbyrum samt den trevliga och lummiga innergården med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här bor du i vackra omgivningar med direkt närhet till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg och Uppsala Konsert och Kongress.

Flexibel inflytt. Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salagatan 15B, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad