Kommande bostad

Höganäs, Uppsala

Salagatan 15A

  • price tag icon 3 851 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 250 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 39 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 851 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1934
Salagatan 15A

Smakfull lägenhet i genomgående tilltalande skick, med en utmärkt planlösning!

Välkommen till denna mycket fina lägenhet i Höganäs, med ett optimalt läge precis intill Uppsala centrum! Fastigheten är ritad av arkitekten Gunnar Leche och efter renovering har lägenheten smakfullt moderniserats och samspelar fint i detaljer som kännetecknar fastighetens ursprungliga 30-tal. Här hittar du eftertraktade tidstypiska detaljer så som högt i tak, trägolv, dubbeldörr, stora fönsterpartier med äldre beslag och djupa brädor i vacker sten.

Den mycket välplanerade planlösningen fördelar sig på ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, genom dubbeldörrar tar du dig ut till lägenhetens stora balkong med markis riktad mot innergården. Balkongen är insynsskyddad och i sydvästläge med sol i princip hela dagen. Köket är modernt med mycket förvaring i skåp. Sovrummet rymmer en större säng och erbjuder förvaring i inbyggd garderob, som även finns i vardagsrummet. Badrummet är nytt från år 2022 med bl a duschhörna och tvättmaskin. Entrén är ljus och inbjudande med avhängningsmöjligheter. Utöver all förvaring i lägenheten har du även två externa förråd i källarplan att nyttja.

BRF Ettan är Uppsalas första HSB-förening och har en välskött fastighet och trädgård. I avgiften ingår bl a kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder medlemmarna bl a tillgång till cykelförråd och hobbyrum samt den trevliga och lummiga innergården med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här bor du i vackra omgivningar med direkt närhet till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ett bra utbud av service och restauranger samt Vaksala torg och Uppsala Konsert och Kongress.

Här har du en lägenhet i mycket bra skick som rymmer alla bekvämligheter du kan önska dig och med ett suveränt läge i Höganäs, redo för dig att flytta in när du önskar. Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Salagatan 15A, Snart till salu i Höganäs, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad