Såld

Salabacke, Uppsala

Salabacksgatan 9B

Slutpris: 2 495 000 kr

Salabacksgatan 9B

Välplanerad och rymlig gavel 3:a en halv trappa upp med balkong

Välkommen till en stilren renoverad 3:a i främre Salabacke belägen bekvämt en halvtrappa upp. Lägenheten är totalrenoverad (2015) och ligger i gavel med fönster i tre väderstreck, fungerande öppen spis och balkong mot föreningens lugna innergård. Mycket tilltalande och trivsam lägenhet med generösa ytor och genomgående ljusa och smakfulla färgval. Påkostat kök med smarta lösningar och gott om förvaring, vitvaror i hög klass av märket Siemens. Plats för matbord för större sällskap! Ljust vardagsrum tack vare gavelläget med fungerade öppen spis samt utgång till balkong med trätrall mot föreningens innergård. Väldigt smakfullt renoverat badrum. Två sovrum i bra storlek med garderober och plats för både säng och andra möblemang. Till lägenheten hör det till två förråd varav ett matkällarförråd och ett större förråd på ca 5 kvm.

Grönskande och lummiga gårdar som är över 60 år gamla med flera sittgrupper, dessutom barnvänliga gårdar med lekplatser för barnen. Välskött förening där man inkluderar värme, varm- och kallvatten, tv samt internet i månadsavgiften. Föreningen har dessutom ett gemensamt el avtal och man debiteras efter förbrukning via föreningen vilket håller nere månadskostnaderna. Detta är en stabil förening med god ekonomi och välskötta bostadshus som erbjuder ett rikt serviceutbud till de boende. Föreningen har ett flertal parkeringsplatser och garage (separat kösystem). Dessutom finns cykelrum, gym, hobbyrum samt tvättstuga med mangelrum och torkrum. Föreningen erbjuder även en gästlägenhet som är tillgänglig för samtliga medlemmar för 300 kr/dygn med 6 sovplatser.

Med en kortare promenad kan du ta dig till Källparken med stora grönområden samt lekparker för de små. Här har du även närhet till Gränbystaden och alla dess affärer samt Brantings torg med Ica-affär, apotek, bibliotek och bageri och i krokarna finns kvartersrestauranger och andra matställen. Goda kommunikationer och cykelvägar till Uppsalas stadskärna.

En lägenhet som måste upplevas på plats!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salabacksgatan 9B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad