Såld

Enskede - Stureby, Stockholm

Sågverksgatan 100, 3 tr

Slutpris: 2 300 000 kr

Sågverksgatan 100, 3 tr

Trivsam funkistvåa med bevarad charm i idylliska kvarter i natursköna Stureby

Trivsam funkistvåa med bevarad charm i idylliska kvarter i natursköna Stureby! Högt och fritt läge utan insyn. Fin och luftig bostad med lättmöblerade rum med genomgående vitmålade väggar och ljusa golv. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Ljust och luftigt vardagsrum med fin fiskbensparkett och utgång till balkong i insynsskyddat, högt läge. Trevligt kök med fint ljusinsläpp från fönstret och med plats för matbord. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt önskat möblemang. Helkaklat stilrent badrum med badkar. Bostadsrätten säljes och upplåtes av föreningen. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Brf Timmerhuggaren är en äkta förening och består av tre funkishus med sammanlagt 64 lägenheter och 13 garage. Föreningen är belägen på Sågverksgatan 94-110 i trivsamma Stureby. För medlemmar finns garage, två gemensamma tvättstugor med ett digitalt bokningssystem samt ett cykel/barnvagnsrum. Föreningen ser över möjligheten till att fler utrymmen kan göras gemensamma och olika möjliga användningsområden.

Välkommen till natursköna och populära med idyllisk villabebyggelse från 1920-talet och flerfamiljshus från 1930- och 40-tal. Goda kommunikationer med endast 3 minuters gångväg till buss 144 som går till Gullmarsplan och Älvsjö, 10 minuters gångväg till tunnelbanans gröna linje. Kort gångavstånd till välsorterad matbutik, torghandel, restaurang mm.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sågverksgatan 100, 3 tr, Såld i Enskede - Stureby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close