Såld

Kungsängen, Uppsala

Sågargatan 8C

Slutpris: 2 850 000 kr

Sågargatan 8C

Ljus och mycket tilltalande lägenhet med öppen planlösning. Stor och inbjudande balkong!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med rejäla sällskapsytor, öppen planlösning och fint ljusinsläpp. Här får ni bland annat en stor balkong med gott om plats för utemöblemang och mycket bra förvaring genom dubbla klädkammare och flera garderober. Bostaden är lugnt och bekvämt belägen i hus från år 2011 med hiss från markplan.

Planlösningen ger er entré/hall med bra förvaring, kök med ljus inredning från Myresjökök och vardagsrum med öppen lösning mot köket. Vidare får ni här badrum med tvättmaskin och torktumlare, liten WC och två bra sovrum.

Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Likaså finner du gångbron till Fyrisån som leder dig till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Matbutik och busshållsplats finner du runt hörnet och Anna Petrus park finner du som granne.

Välkommen på visning!

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad