Såld

Kungsängen, Uppsala

Sågargatan 6 B

Slutpris: 2 600 000 kr

Sågargatan 6 B

Stilren 2:a med härlig balkong på våning 5/6!

Här ges möjlighet att flytta in i en välplanerad tvåa med öppen och social planlösning samt en härlig balkong med sol och trevlig utsikt. Här bor du ett stenkast ifrån Fyrisån, nära centrum och med bra pendlarläge. Bostaden ligger på femte våningen som du bekvämt når med hiss ifrån markplan.

Lägenheten bjuder in till hög standard med trevliga materialval, öppna ytor och bra ljusinsläpp. Hemmets 51 kvm fördelar sig på en välkomnande och öppen hall med bra förvaringsmöjligheter, ett rymligt och helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Välutrustat kök med kyl/frys, ugn med ångfunktion, inbyggd kaffemaskin och diskmaskin. Vardagsrum och kök i social öppen planlösning där plats för både soffgrupp, tv-bänk och matplats ges. Från vardagsrummet når du bostadens sköna balkong som erbjuder både morgon och eftermiddag/kvällssol. Bostadens sovrum har fönster i två vädersträck samt tillhörande step-in closet med gott om förvaring.

Brf Olympentorget är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där bland annat varmvatten, värme, kabel tv och bredband samt bostadsrättstillägg ingår. Garage finns i källaren och det är i dagsläget ingen kö till garageplatserna. 48 platser varav 8 laddplatser och 3 för ladd-hybrider. Till varje garageplats finns också möjlighet till förvaring av däck i särskilda låsta förråd. Gemensamt har man en trevlig och skyddad innergård med lekplats, trädgårdsmöbler, fotbollsplan/bur och grillmöjligheter som medlemmar är välkomna att utnyttja. På markplan finns även en gemensam tvättstuga, vilket är ovanligt i nyproducerade fastigheter, samt en modern relaxavdelning med bastu och dusch.

Kungsängen/Industristaden är mycket populärt med bara några minuters promenad till tågstationen och centrum. I samma kvarter finns både en förskola och restaurang och i närområdet finns flera andra restauranger. Runt hörnet härifrån ligger matkedjan Willys. Här bor du granne med vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Dessutom med närhet till Studenternas IP och Akademiska sjukhuset via gångbro över Fyrisån.

Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad