Såld

Kungsängen/Industristaden, Uppsala

Sågargatan 15 C

Slutpris: 3 025 000 kr

Sågargatan 15 C

Välkomna till en trivsamt disponerad & ljus lägenhet med hiss från markplan och två bra balkonger!

Här ges tillfälle att förvärva en synnerligen tilltalande 3:a med smakfulla materialval och med ett utmärkt pendlarläge. Lägenheten om ca 81 kvm, belägen i modern fastighet från 2016, har genomgående fina parkettgolv, ljusa ytskikt och en takhöjd om ca 2,60 m.

Planlösningen erbjuder luftigt vardagsrum med utgång till stor balkong mot sydväst samt ytterligare en balkong från det väl tilltagna sovrummet mot den fina innergården. Här finns ett till bra sovrum beläget i andra delen av bostaden. Ljust modernt och välutrustat kök som dessutom erbjuder goda arbetsytor och stor matplats vid fönster. Utöver detta finns mycket bra förvaringsmöjligheter i två skjutdörrsgarderober och inte mindre än två klädkammare. En trea utöver det vanliga!

Ett perfekt boende för dig som vill ha ett välplanerat, stilrent och ljust hem i centralt läge! Föreningens garage samt lägenhetens förråd finns belägna i källaren vilka du enkelt når med hiss. Välskött brf med god ekonomi, där man haft en avgiftsfri januarimånad flertalet av de senaste åren.

Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen samt bussen till Arlanda. Du har nya Anna Petrus park som granne och ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården och sjukhusområdet. I området finns matkedjan Willys och flera bra restauranger.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sågargatan 15 C, Såld i Kungsängen/Industristaden, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad