Såld

Stockholm

Sågargatan 14, 4 tr

Slutpris: 3 600 000 kr

Sågargatan 14, 4 tr

20-tals pärla - Högt upp i huset - Tidstypiska detaljer bevarade - Möjlig tvåa - Eftertraktade SoFo

På lugn gata i eftertraktade Sofo, högt upp i huset i vacker fastighet från 1929, hittar du den här fina pärlan om ett och ett halvt rum och kök som är varsamt renoverad för att behålla den tidstypiska charmen. Låt dig charmas av fina trägolv och fiskbensparkett, speglade dörrar, generös takhöjd och vackra spröjsade fönster i såväl öst som väst som erbjuder ett fint ljusflöde genom hela bostaden. Här är det enkelt att trivas och det finns dessutom möjlighet att omdisponera så man får ett separat sovrum, se alternativ planlösning. Hallen är välkomnande och centrerad i bostaden. Vidare till höger nås det rum som idag nyttjas som matsal och här finns plats för större matbord och många hungriga gäster, därpå ett tilltaget vardagsrum med fina möjligheter att möblera efter önskemål. Det ljusa och fina köket har kvar den tidstypiska charmen med ljusa skåpsluckor och vitt kakel emellan. Här finns även plats för mindre matbord om så önskas. Badrummet som nås från hallen är helkaklat och utrustat med badkar. Dessutom finns två rymliga klädkammare i lägenheten samt nyttjanderätt till ett vindsförråd i föreningen. Sammantaget en bostad att längta hem till. Välkommen hit för att trivas!

Brf Oljan 31är en stabil och välskött förening som är äkta och äger marken. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till en lummig och härlig innergård med sittgrupper och grillmöjligheter, en tvättstuga i källaren samt cykelförråd.

Söder om Folkungagatan finner ni området som idag kallas för SoFo. Bland vackra fastigheter vimlar det av trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Området är kanske Stockholms mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller flera besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier. Listan kan göras lång men några favoriter är Urban Deli, Nytorget 6, Koh Phangan, Bleck, Katarina Ölkafe och Pom & Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Kändisspana på sprudlande Nytorget, second hand shoppa i SoFo eller strosa längs Fjällgatan och njut av den mäktiga panoramautsikten över Stockholm. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Skanstull och Medborgarplatsen.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sågargatan 14, 4 tr, Såld i , Stockholm Planlösning från Sågargatan 14, 4 tr, Såld i , Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad