Såld

Kungsängen, Uppsala

Sågargatan 13D

Slutpris: 3 590 000 kr

Sågargatan 13D

Välplanerad trea med två balkonger!

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva en välplanerad trea på våning två i attraktiva Kungsängen. Här bor du med ett utmärkt läge mellan city- och natur och har en stor och ljus planlösning med fönster i två olika väderstreck, två ljuvliga balkonger och hiss från markplan!

Lägenheten har 85 väldisponerade kvadratmeter och erbjuder en välkomnande hall, ett gediget kök med mycket förvaring och arbetsyta samt plats för större matbord. Ett vardagsrum som rymmer den stora soffgruppen samt annan önskad möbel, här hittar du även utgång till lägenhetens mycket stora och härliga balkong mot innergården, som badar i eftermiddags- och kvällssol. Utöver detta får du även två väl tilltagna sovrum varav det ena har utgång till ytterligare en balkong med morgonsol. Ett badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare och mycket bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober som återfinnes i samtliga rum, ett rymligt förråd intill köket och ett externt förråd i källarplan.

Denna förening erbjuder ett bokningsbart växthus med flertalet sittplatser och odlingsmöjligheter samt ytterligare trädgårdsmöbler på den gröna och uppvuxna innergården.

Kungsängen är ett populärt område med parkområden och årummet precis intill lägenheten. Du har Fyrisån som närmsta granne med gröna promenadstråk, badbrygga samt kajplatser för fritidsbåten. Kort promenadavstånd till centrum och centralstationen samt i närområdet finns flera bra restauranger och service i form av bl a stor livsmedelsbutik och obemannad matbutik. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården, sjukhusområdet och flera universitetsinstitut. Precis utanför lägenheter finner du stora och moderna lekparken Anna Petrus Park.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sågargatan 13D, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad