Såld

Kungsängen, Uppsala

Sågargatan 13A

Slutpris: 3 975 000 kr

Sågargatan 13A

Välplanerad trea med två balkonger!

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva en välplanerad gavel-trea på våning fem i attraktiva Kungsängen med härliga 2,60 m i takhöjd. Här bor du med ett utmärkt läge mellan city och natur och har en stor och ljus planlösning med fönster i två olika väderstreck, två ljuvliga balkonger och hiss från markplan!

Lägenheten har 85 väldisponerade kvadratmeter och erbjuder en välkomnande hall, ett gediget kök med mycket förvaring och bra arbetsyta samt plats för större matbord. I det rymliga vardagsrummet får du plats med en stor soffgrupp och annat möblemang. Här hittar du även utgång till lägenhetens mycket stora och härliga inglasade balkong mot innergården, som badar i eftermiddags- och kvällssol och som blir ett extrarum från vår till höst. Utöver detta får du även två väl tilltagna sovrum varav det ena har utgång till ytterligare en balkong med morgonsol, samt ett badrum med dusch, tvättmaskin, och torktumlare. Lägenheten erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober som återfinns i samtliga rum. Ett rymligt förråd finns intill köket som även kan nyttjas som ett walk-in skafferi.

Denna förening erbjuder ett bokningsbart växthus med flertalet sittplatser och odlingsmöjligheter av färska kryddor, tomater, vindruvor etc. samt ytterligare trädgårdsmöbler på den gröna och uppvuxna innergården där du även finner fruktträd och bärbuskar att nyttja.

Kungsängen är ett populärt område med parkområden och årummet precis intill lägenheten. Du har Fyrisån som närmsta granne med gröna promenadstråk, badbrygga samt kajplatser för fritidsbåten. Kort promenadavstånd till centrum och centralstationen. I närområdet finns flera bra restauranger och service i form av bl. a stor livsmedelsbutik och obemannad matbutik. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården, sjukhusområdet och flera universitetsinstitut. Precis utanför lägenheten finner du stora och moderna lekparken Anna Petrus Park.

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad