Såld

Kungsängen, Uppsala

Sågargatan 11 C

Slutpris: 4 320 000 kr

Sågargatan 11 C

Fyra i Kungsängen belägen nära vattnet. Med rymlig planlösning, två balkonger och två toaletter!

Välkommen till denna välplanerade fyra belägen på våning tre, i hus med hiss från markplan! Med två balkonger där du kan njuta av både förmiddags- och kvällssol och en fri utsikt. Här möts du av genomgående stilrena och smakfulla materialval i en planlösning med genomgående rymliga rum och ljusa samt luftiga ytor.

Den hemtrevliga planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Ljust och fint kök med plats för stor matplats och generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Från det rymliga vardagsrummet når du den stora balkongen (inglasad, som går att enkelt att öppna upp) som vetter in mot gården. Tre bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober samt utgång till ytterligare en balkong från ena rummet. Två badrum varav det ena med badkar och tvättmaskin samt torktumlare och det andra rummet med dusch. Tillhörande förråd i källaren.

Föreningen har tillgång en härlig takträdgård med orangeri, flertalet sittgrupper och soldäck med vacker utsikt där man gärna lapar sol eller bjuder in till fest. Helt skyddad innergård innehållandes gräsytor, fruktträd, bärbuskar, lekplats och gemensamma utegrupper. I källaren finns parkeringsplatser för uthyrning enligt kösystem, här finns även cykel- och barnvagnsförråd.
Det som ingår i månadsavgiften är värme, kallvatten, bredband, kabel-tv och IP-telefoni.

Lägenheten är belägen i Kungsängen med parkområde och grönskande årummet precis intill. I det direkta närområdet finner du matkedjan Willys, klädbutik, restauranger, cafeteria och förskola. Gång- och cykelbron Hamnspången och kommande Tullgarnsbron leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Flera bra förskolor i närheten samt kort cykeltur till grundskola, gymnasium och universitetet. Ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen.

Missa inte detta boende, välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sågargatan 11 C, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad