Kommande bostad

Storvreta, Uppsala

Saffransvägen 15

  • Kedjehus
3 395 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 126 m2 boarea
  • 554 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1969
Saffransvägen 15

Välkommen till Saffransvägen 15 beläget på hörntomt och längst ner på återvändsgata i populära och trivsamma Storvreta! Under många år har ägaren av huset bedrivit en populär frisersalong i del av bostadshuset, där salongen har en separat och egen ingång.

Här bor du i ett trevligt och lugnt område med närhet till all tänkbar service och gott om fritidsaktiviteter – passar perfekt för den aktiva barnfamiljen eller för dig som helt enkelt vill njuta av ett härligt och bekvämt boende.

Planlösning fördelar sig på hall, två badrum, tvättstuga, vardagsrum med utgång till altan, kök med matplats, två-tre sovrum.

Storvreta erbjuder allt tänkbara service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomaffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, badplats, pulka- och skidbacken Tipptoppen, fina skidspår, gym, härliga omgivningar för motion och njutbara promenader. Dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både tåg och buss. Väljer man att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter.

Intresseanmälan
Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Bostad

Ekonomi

Planlösning från Saffransvägen 15, Kommande i Storvreta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad