Kommande bostad

Täby Park, Täby

Sadelgatan 9C

  • price tag icon 2 568 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 33,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 568 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Sadelgatan 9C

Luftig, ljus och välplanerad etta med 3,5m i takhöjd i Täby Park

*Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till förhandsvisning*
- Ypperliga kommunikationer till Stockholm och Universitetet
- Hela 3,5 meter i takhöjd
- Allt modernt och nytt
- Boende med närhet till Täby C

Välkommen till ditt nästa boende, här kommer du garanterat att trivas. Med ett fantastiskt ljusinsläpp, välplanerade kvadratmeter och en takhöjd om hela 3,5 meter kommer detta bli ditt nästa drömboende. Bostaden är belägen i nybyggda kvarteret Täby Park, mysigt område med trevliga restauranger, träningsmöjligheter och mycket goda kommunikationer, du är på enbart 13 minuter framme vid Universitetet. Du bor även med direkt närhet till Täby Centrum och dess stora utbud.

Bostaden disponerar sina kvadratmeter alldeles ypperligt. Tack vara den generösa takhöjden känns denna bostad mycket större och luftigare än de du tidigare sett.
Man välkomnas in i bostadens hall där du genast slås av en härlig känsla. Här finns god förvaring och i anslutning till hallen ligger ett rymligt och helkaklat badrum i sobra toner. Vidare in löper köket längst med ena sidan, fina vita, släta luckor som matchas fint med en bänkskiva i ljusbeige ton. Invid köket finns en matplats med plats för 4-5 sittande gäster. I rummet har du plats för en mysig soffgrupp och ytterligare möblemang. Tack vare den smarta loftsängen som är byggd kan du även möblera under denna med kontorsdel om du så önskar. Här finns även smart skjutdörrsgarderob för ypperlig förvaring.
Detta är den perfekta första bostaden!

Här bor du i Riksbyggens projekt BRF Cykelverkstaden, en förening med 111 bostadsrätter i populära Täby park. En välskött förening med absolut toppläge i Täby och med trevliga gemensamma ytor för medlemmarna. Föreningen har en takterrass för mysiga grillkvällar och trevligt häng.

Välkommen hem!

Intresseanmälan
Emma Kellermalm
Ansvarig mäklare

Emma Kellermalm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

Planlösning från Sadelgatan 9C, Kommande i Täby Park, Täby
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad