Såld

Näs-Focksta, Uppsala

Rusthållarvägen 39

Slutpris: 6 750 000 kr

Rusthållarvägen 39

Fantastiskt lösvirkesbyggt hus med stora och härliga fönsterpartier samt dubbel takhöjd

Välkommen till detta fantastiska hus byggt i lösvirke och ritat just för området Näs Focksta av den välrenommerade arkitekten Thomas Sandell! Huset med golvvärme på båda planen, sin härliga rymd och stora fönster inrymmer på entréplan, ett kök från Haga Kök med gott om förvaring och bra arbetsytor, stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats, här finns en braskamin som förutom extra värme även höjer mysfaktorn i huset, ett badrum med dusch och en specialbyggd bastu med fönster. Tvättstuga med grovingång.
Förråd under trappan som tar er till övre plan, här erbjuds ett stort badrum med dusch, 4 bra sovrum och en hall med öppning ner till vardagsrummet. Stora fönster med fantastisk vy mot dalen, åkrar och skog.

Till huset hör en carport med plats för 1 bil, ytterligare plats för 2-3 bilar på uppfarten. Förråd baktill carporten. Från tomten har ni direkt access till skogen

Näs Focksta är ett av Uppsalas nya bostadsområden, platsen är perfekt för dig som alltid velat bo i en lantlig miljö, men nära staden. Näs Focksta ligger mitt i naturen, runtomkring ligger hästhagar och stall med ridskolor samt lantbruk. Ett stenkast från Mälaren med bad och båtliv. För dig som gillar golf och/eller padel ligger Söderby
golfbana med restaurang endast tre minuter bort med bil. Gårdsbutik med kafé och turridning i Stabby (2 km). Närhet till skogsvägar för cykel och promenad till Uppsala centrum.

Närmsta skola ligger i Ramsta, från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Närmaste förskola ligger i området, men det finns även både förskola och dagmamma i Stabby, Uppsala Näs och Vreta.

Stenhagens köpcentrum med bl.a. ICA Maxi, Willys, Systembolaget, Apotek, Lindex, hamburgerrestaurang, pizzeria och annan restaurang ligger endast några minuter med bil.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rusthållarvägen 39, Såld i Näs-Focksta, Uppsala Planlösning från Rusthållarvägen 39, Såld i Näs-Focksta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad