Såld

Norra Vallby, Västerås

Rustbodsgatan 3

Slutpris: 3 900 000 kr

Rustbodsgatan 3

Mysig familjevilla på lugn återvändsgata i barnvänliga kvarter!

Mysig familjevilla på lugn återvändsgata i barnvänliga kvarter!

Välhållen villa med stort, härligt kök, inglasat uterum och en gillestuga med braskamin. Huset har en fantastik tomt med mycket grönska. Garage samt plats för två bilar på uppfarten. Tomten är friköpt. Förutom närhet till förskola, skola och lekplats har du även Västerås golfbana ett stenkast bort. Goda bussförbindelser, ca 5 km till Västerås city och lika långt till Erikslunds handelsområde.

I entréplan finns hall, kök, vardagsrum, 4 st sovrum, badrum och separat gäst-wc. Källardelen rymmer gillestuga, arbetshörnor, förrådsutrymmen, relax med bastu och en separat wc.

Fastigheten är förbesiktigad, besiktningsprotokollet finns bifogat under dokument.

Välkommen att lämna ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rustbodsgatan 3, Såld i Norra Vallby, Västerås Planlösning från Rustbodsgatan 3, Såld i Norra Vallby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad