Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Runiusgatan 9, vån 1

Slutpris: 3 100 000 kr

Runiusgatan 9, vån 1

Skuldfri förening!

Skuldfri förening // Mini 2:a // Optimal planlösning // Tidstypiska detaljer // Diskmaskin // Två hyresrätter i föreningen // Gästrum // Snickarrum

Välkommen till en mysig och välplanerad mini 2a med trägolv och tidstypiska detaljer. Här bor du med ett luftigt vardagsrum med flera möbleringsalternativ för soffa och matbord. Vardagsrummet bjuder på ett bra ljusinsläpp genom isolerglas mot gården. Sovrummet rymmer en 160 cm (140 cm på bilden). Här har du en skjutdörr för maximalt nyttjande av ytan. Köket är funktionellt med goda arbetsytor och bra förvaring. Mycket goda förvaringsmöjligheter genom inbyggda garderober. Badrummet är helkaklat med dusch och trevliga attribut som handdukstork och inkallad tvålhylla.

Föreningen är välskött och är skuldfri och har dessutom två hyresrätter. Det finns också ett gästrum och ett snickarrum.

Här bor du i en fastighet på Kungsholmen/Fredhäll. Grönskande omgivningar och klippbad alldeles i närheten. En liten bit bort hittar du Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv. Ett par kvarter bort hittar du service såsom apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Ytterligare en bit bort finns Lindhagensgalleria, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Det finns även trevliga restauranger såsom exempelvis Solstugan och vid Hornsbergs Strand finns en mängd restauranger. Även trendiga Hornstull finns på nära avstånd över bron. Närliggande badplatser: Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet eller Fredhälls underbara badklippor. Ypperliga kommunikationer med bussar och närhet till T-bana vid Kristineberg och Thorildsplan. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten. Kungsholmens Gymnasium och Rålambshovsskolan i området.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Runiusgatan 9, vån 1, Såld i Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad