Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Runiusgatan 5

Slutpris: 8 495 000 kr

Runiusgatan 5

Takvåning med stor terrass i skuldfri förening!

**Accepterat pris**

Varmt välkomna till denna läckra takvåning med stor härlig terrass i västläge! Bostaden är mycket väldisponerad och har ett fullt utrustat kök med kvalitativa vitvaror från Siemens och vinkyl från Bosch. Tre bra sovrum, rymligt vardagsrum och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns en separat gäst-wc som nyligen renoverats med helkaklad dusch och golvvärme, samt tvättmaskin och torktumlare. Detta i kombination med en mycket välskött och skuldfri förening ger ett sällsynt attraktivt boende.

- Insynsskyddat läge
- Äger marken
- Skuldfri förening

Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i idylliska kvarter. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och T-bana Kristineberg bara några minuter bort. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till city på ca 10 minuter. I området finns både lekparker och skolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns utomhusgym, tennisplan, minigolf och båtklubb. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice.

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad