Såld

Duvnäs Utskog, Nacka

Rudsjövägen 75

Slutpris: 6 500 000 kr

Rudsjövägen 75

Radhusidyll granne med hav, skog och stan!

- Friköpt tomt
- Tre plan med genomgående gott skick!
- Gavel med fritt läge mot skogen
- Garage vid huset
- Tre bra sovrum
- Gillestuga

Knappt 11 km från Slussen ges här chansen att bo i idyllen, granne med Nyckelviken, havet, sjön och pulkabacken. Utan att överdriva så kan vi lätt konstatera att här erbjuds det bästa av två världar, som gör livet enkelt att leva.

Läget är magiskt bra med två fina uteplatser och bra solläge, här är det sol från morgon till kväll. Storleken på huset är alldeles lagom med tre bra sovrum, vardagsrum, kök med matplats, badrum, gästtoalett, stor gillestuga, tvättstuga och gott om förvaring.

Garage och förråd finns vid huset. Så smidigt att ha garage vid huset, använd för bilen eller utmärkt förvaring för alla prylar. Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften).

Radhuset ligger precis vid en liten skogsbacke. Härligt med gavel och ingen insyn. Mysig tomt med vacker växtlighet som blommar hela sommaren.

Stora kostsamma renoveringar är gjorda, här finns inget som måste fixas! Men såklart är det trevligt att måla om för att sätta sin prägel på rummen. Ett otroligt enkelt boende, med alla bekvämligheter som behövs.

Läget är just intill Nyckelviken med möjlighet till promenad och träning på fina barkspår i skog och klippbad vid brukshundsklubben. Den nyligen iordninggjorda Ledungastigen, brant promenad vid Skurusundet, är otroligt vacker.
Skidor och skridskor åker man på Bastusjön, där man sedan badar o har kul på sommaren.

Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum. Närhet till bussar i 409, 449 och nära till övriga bussar.

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett härligt radhus, granne med skog och vatten, men ändå stan ca 12 minuter bort med bil och ca 32 minuter med elcykel.

Missa inte denna chans! Välkommen på visning!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rudsjövägen 75, Såld i Duvnäs Utskog, Nacka Planlösning från Rudsjövägen 75, Såld i Duvnäs Utskog, Nacka Planlösning från Rudsjövägen 75, Såld i Duvnäs Utskog, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad