Såld

Duvnäs Utskog, Nacka

Rudsjövägen 50

Slutpris: 4 900 000 kr

Rudsjövägen 50

Ett älskat radhus på "bilfria kullen"!

Knappt 11 km från Slussen ges här chansen att bo i idyllen, granne med Nyckelviken, havet, sjön och pulkabacken. Utan att överdriva så kan vi lätt konstatera att här erbjuds det bästa av två världar, som gör livet enkelt att leva.

Varmt välkomna till ett älskat radhus som varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1969! Det har genom åren vårdats väl och är i ett fantastiskt bra skick! Mycket är i original, men fullt funktionellt. Det är ombonat, hemtrevligt och mysigt med härliga tapeter och färger som är så tidstypiska för tiden när det byggdes. Det är sällan man kommer in i ett hus som är så välhållet och omhändertaget. För den som älskar 60/70-tal är det en unik chans att köpa detta radhus och fortsätta förvalta och ta hand om det i samma anda som nuvarande ägare har gjort. Givetvis har en del uppdateringar gjorts genom åren, vilket man behöver som husägare. Köket med sina rejäla skåp och rostfri bänkskiva känns nästan som nytt. Denna typ av kök har blivit populära igen och är dyra att köpa nytillverkade.

Läget är magiskt bra med två fina uteplatser och bra solläge, här är det sol från morgon till kväll. Storleken på huset är alldeles lagom med tre bra sovrum, vardagsrum, kök med matplats, badrum, tvättstuga och gott om förvaring.

Förråd finns precis vid entrén och garageplats i samfällighetens garagelänga. Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften).

Radhuset ligger på den i området sk ”bilfria kullen”, ett av de populäraste områdena i Duvnäs Utskog. Det är sällan det är något radhus till salu på ”bilfria kullen". Missa inte denna chans!

Läget är just intill Nyckelviken med möjlighet till promenad och träning på fina barkspår i skog och klippbad vid brukshundsklubben. Den nyligen iordninggjorda Ledungastigen, brant promenad vid Skurusundet, är otroligt vacker.
Skidor och skridskor åker man på Bastusjön, där man sedan badar o har kul på sommaren.

Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum. Närhet till bussar i 409, 449 och nära till övriga bussar.

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett härligt radhus, granne med skog och vatten, men ändå stan ca 12 minuter bort med bil och ca 32 minuter med elcykel.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rudsjövägen 50, Såld i Duvnäs Utskog, Nacka Planlösning från Rudsjövägen 50, Såld i Duvnäs Utskog, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad