Såld

Herrhagen, Uppsala

Rubinvägen 3

Slutpris: 3 600 000 kr

Rubinvägen 3

Mycket trevligt kedjehus i barnvänligt område med skogen runt knuten och all tänkbar service nära!

Välkommen till Rubinvägen 3 och detta trevliga kedjehus i populära Herrhagen. Här hittar du en lättskött tomt med fina grönytor samt uppfart med carport med plats för två bilar och förråd. Huset erbjuder två uteplatser och sol under hela dagen i sydostligt samt västligt läge.

Planlösningen erbjuder en entrévåning med sällskapsytor i form av kök, vardagsrum och matsalsdel. I direkt anslutning till entrén finns husets duschrum. På övre plan finner du husets tre rymliga sovrum med fina ytskikt, det stora och helkaklade badrummet med tvättmöjligheter samt husets inredda klädkammare.

Kring området runt huset finns det gott om grönytor, lekparker och mycket barnfamiljer med gemensamma intressen. I närheten av området hittar du både förskola samt grundskola.
I Herrhagen bor du i ett lugnt, naturskönt och barnvänligt område strax utanför centrala Uppsala med goda kommunikationer till centrum. Här finns friluftsliv, rekreation och möjlighet att ta härliga utflykter ute i skogen som ligger i anslutning till området. För den sportintresserade finns också gott om motionsmöjligheter - stor fotbollsplan invid Herrhagsvägen som vintertid spolas till isbana, inomhushallar samt en curlinghall. I Stenhagen finns två grundskolor och flera förskolor. Stadsdelens centrum erbjuder stora matbutiker (ICA Maxi och Willys), vårdcentral, snabbmatsrestauranger, gym, apotek, systembolag samt shopping. Inrymt i Stenhagens bildnings- och kulturcentrum finns sporthall, musikskola, musikstudio, lärcentrum och volontärverksamhet.

Varmt välkommen på visning och kontakta ansvarig mäklare vid eventuella frågor.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rubinvägen 3, Såld i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Rubinvägen 3, Såld i Herrhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad