Såld

Herrhagen, Uppsala

Rubinvägen 17

Slutpris: 4 200 000 kr

Rubinvägen 17

Mycket trevligt parhus i barnvänligt område med skogen runt knuten och all tänkbar service nära!

Ta steget in i detta fantastiska parhus på Rubinvägen 17 och upplev en perfekt kombination av komfort och naturskön omgivning i populära Herrhagen. Med en lättskött tomt och en praktisk carport för två bilar med tillhörande förråd, erbjuder detta hem en bekväm och välkomnande atmosfär.

Den öppna och välplanerade entrévåningen välkomnar dig med generösa sällskapsytor, inklusive ett fullt utrustat kök, ett rymligt vardagsrum och ett praktiskt duschrum med förråd. Två soliga trallagda uteplatser är perfekta för avkoppling eller socialt umgänge med nära och kära. På övervåningen möts du av tre rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och ett stort badrum komplett med badkar, tvättmaskin och torktumlare. För det stora familjen går det med enkla medel att skapa ytterligare ett sovrum genom en vägg i vardagsrummet, se alternativ planlösning.

Herrhagen är känt för sitt lugna och familjevänliga läge med närhet till grönområden, lekparker och skolor. För den som älskar friluftsliv finns det gott om möjligheter till rekreation och utflykter i den omgivande skogen. Dessutom erbjuds en mängd motionsmöjligheter med fotbollsplaner, isbana och inomhushallar för den sportintresserade.

Närområdet har allt du behöver för en bekväm vardag, med stora matbutiker, systembolag, vårdcentral, restauranger, gym, apotek och shopping. Missa inte chansen att bli en del av denna underbara gemenskap. Kontakta mäklaren redan idag för mer information!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad