Till salu

Bäckby, Västerås

Rubingatan 24C

  • price tag icon 7 408 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 650 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 408 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Rubingatan 24C

Mycket välplanerad gavelfyra på vån 3 med öppna ytor och fin utsikt från balkongen!

- Kontakta mäklaren för visning
- Nyproducerad 2022
- Välplanerade ytor med bra förvaring
- Möjlighet till p-plats (lediga platser finns)
- Expansivt område där mycket händer

På tredje våningen i hus med hiss välkomnas ni via slutet av loftgången in i denna mycket trivsamma bostad. Här bor ni med välplanerade ytor, gott om förvaring, tre sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har härligt gavelläge vilket genererar i gott om ljusinsläpp och ostört läge.

Ny förening där ni kan bo bekvämt utan renoveringar ett bra tag framöver. Lediga p-platser finns! Fin innergård med lekplats och flera sittplatser.

Välkomna till nya Bäckby centrum med mångfacetterat utbud av matbutiker, restauranger, skolor, vårdcentral och tandläkare. Här bor ni en kort bilfärd/promenad till Erikslund shoppingcenter med fullt utbud av butiker och restauranger. Någon minut från bostaden finns busshållplats som tar dig hela vägen in i stan.

Kort sagt en mycket trivsam bostad belägen i expansivt område! Kontakta ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen (070-4931120 / moa.schanzer@widerlov.se) om ni har några frågor!

Intresseanmälan
Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Rubingatan 24C, Till salu i Bäckby, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad