Till salu

Bäckby, Västerås

Rubingatan 24C

  • price tag icon 7 408 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 295 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 408 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Rubingatan 24C

Välplanerad gavel-4:a med balkong!

Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a om ca 85 kvm! Rymligt och nyproducerat boende vilket karaktäriseras av genomgående toppfräscha ytskikt, modern planlösning och möblerbar härlig balkong i sydväst med härlig eftermiddags- och kvällssol. Vitmålade ytskikt och 3-stavs ekparkett genomgående för hela lägenheten. Fönster i två motsatta väderstreck. Välutrustat kök med generöst ljusinsläpp. I öppen planlösning välplanerat vardagsrum där ni även finner utgång till balkongen. Utöver detta rymligt master bedroom med förvaring via garderober. Ytterligare väldisponerat sovrum med förvaring via garderober. Vidare finner ni även ett tredje sovrum/arbetsrum/gästrum med fint ljusinsläpp. Dessutom väl tilltaget badrum med tvättmaskin samt förberett för torktumlare att sätta in om så önskas.

Exemplariska förvaringsmöjligheter via rymligt förråd som nås inifrån lägenheten samt flertalet garderober.

Bli den första ägaren av detta nyproducerade, moderna och toppfräscha boende!

I närområdet finns bland annat mångfacetterat utbud av matbutiker, restauranger, skolor, förskolor och vårdcentral. En kort bilfärd tar er både till Erikslund shoppingcenter och Västerås city. Dessutom allmänna kommunikationer ett stenkast bort från bostaden.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan
Mimmi Holm
Ansvarig mäklare

Mimmi Holm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mimmi

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Rubingatan 24C, Till salu i Bäckby, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad