Till salu
Budgivning pågår

Bärby Hage, Uppsala

Rotegatan 6

  • Friliggande villa
5 950 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 119 m2 boarea
  • 114 m2 biarea
  • 732 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1967
Rotegatan 6

Välkommen till Rotegatan 6 och denna enplansvilla med källarvåning i hjärtat av Bärby Hage. Uppvuxen trädgårdstomt med både plats för lek och avkoppling i både trädgård och i det inglasade uterummet. Dubbelgarage samt parkeringsplatser på uppfarten. Planlösningens entréplan fördelar sig på rymlig hall, gäst-wc, kök med matplats, ljust vardagsrum med angränsande matrum, duschrum samt två-fyra sovrum. Källarvåningen öppnas upp med en gillestuga med öppen spis och från denna del av huset nås bastuavdelning med dusch och wc, tvättstuga, förrådsutrymmen, hobbyrum med utgång samt ungdomsavdelning alt kontor.

I Bärby Hage bor ni i barnvänliga kvarter med närhet till såväl natur, lekplatser, motionsspår vid Röbo som till stadens puls. I närområdet har du även Torbjörnstorg och här finns både mataffär, konditori, blomsterhandel samt restauranger. Till stadkärnan tar du dig enkelt och smidigt via gång- och cykelväg eller med buss som har täta turer från området. För dig som pendlar med bil så tar du dig enkelt och smidigt ut till både 55:an och till E:4.

Intresseanmälan
Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Rotegatan 6, Till salu i Bärby Hage, Uppsala Planlösning från Rotegatan 6, Till salu i Bärby Hage, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad