Såld

Vasastan, Stockholm

Roslagsgatan 47, 4 TR

Slutpris: 4 350 000 kr

Roslagsgatan 47, 4 TR

Ljus och välplanerad 20-talstvåa högt upp i huset med toppläge i Vasastan!

Ljus och välplanerad 20-talstvåa högt upp i huset med toppläge i Vasastan. Yteffektiv och optimal planlösning. Bostaden har stora eleganta fönsterpartier med vackert ljusinsläpp, generös takhöjd, stilfulla vitlaserade trägolv. Rymligt vardagsrum med plats för större matbord, soffgrupp och önskvärd möblemang. Vackra dörrar och golv bevarade i original. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt kontorsdel. Ypperlig förvaring i form av rymlig garderob i hallen samt förvaringsmöjlighet i sovrum. Välkomnande hall, högt i tak och plats för avhänging. För extern förvaring finns ett källarförråd om ca 4 kvm. Äkta och stabil förening med låg belåning som äger marken. Stilfull fastighet anno 1929 med vackert trapphus, belägen i ett lugnt och tyst område med närhet till grönska.

Absolut toppläge i Vasastan med närhet till Birger Jarlsgatan, Odenplan och vackra grönområden. Flertal restauranger och caféer i närheten såsom Den gamle och havet, LÁvventura, Agrikultur samt Meno Malé. Matbutiker, affärer och all service finns runt hörnet. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat Sats Tulegatan och Sats Odenplan samt Nordic Wellnes. Närhet till universitet så som KTH, Handelshögskolan, Berghs School of Communication samt Stockholms Universitet. Ett stenkast till badplatsen Brunnsviken, promenadavstånd till grönska och natur i form av Hagaparken och Vanadislunden. Nära till platser och sevärdheter såsom Stadsbiblioteket och Stallmästaregården. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Roslagsgatan 47, 4 TR, Såld i Vasastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad