Såld

Vasastan, Stockholm

Roslagsgatan 47, 1,5 tr

Slutpris: 4 550 000 kr

Roslagsgatan 47, 1,5 tr

Ljus och välplanerad 20-talstvåa med toppläge i Vasastan!

Ljus och välplanerad 20-talstvåa med toppläge i Vasastan. Bostaden har stora eleganta fönsterpartier med vy mot idylliska Vanadislunden. Rikligt med ljusinsläpp, generös takhöjd, vackra golv med fiskbensmönstrad ekparkett samt vitlaserat trägolv. Rymligt vardagsrum med plats för stort matbord, soffgrupp och önskvärd möblemang. Fönsterparti med utsikt mot grönska. Spegelpardörrar in till sovrummet, rofyllt med vy mot park. Ypperlig förvaring i form av garderob i vardagsrum samt garderobssektion i sovrum. För extern förvaring finns ett källarförråd om ca 4 kvm. Äkta och stabil förening med låg belåning som äger marken. Stilfull fastighet anno 1929 med vackert trapphus, belägen i ett lugnt och tyst område med närhet till grönska.

Absolut toppläge i Vasastan med närhet till Birger Jarlsgatan, Odenplan och vackra grönområden. Flertal restauranger och caféer i närheten såsom Den gamle och havet, LÁvventura, Agrikultur samt Meno Malé. Matbutiker, affärer och all service finns runt hörnet. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat Sats Odenplan. Närhet till universitet så som KTH, Handelshögskolan, Berghs School of Communication samt Stockholms Universitet. Ett stenkast till badplatsen Brunnsviken, promenadavstånd till grönska och natur i form av Hagaparken och Vanadislunden. Nära till platser och sevärdheter såsom Stadsbiblioteket och Stallmästaregården. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Roslagsgatan 47, 1,5 tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad