Såld

Vasastan, Stockholm

Roslagsgatan 41

Slutpris: 6 510 000 kr

Roslagsgatan 41

Fantastisk sekelskiftespärla med balkong i bästa sydvästläge!

Nu saluförs en fantastisk sekelskiftestvåa om 60kvm med härlig balkong i sydvästläge, social planlösning, generös takhöjd och stora fönster med fint ljusinsläpp!

- Balkong i sydvästläge
- Social planlösning
- Stort sovrum
- Takhöjd om ca 3,2m
- Fint ljusinsläpp
- Takrosett
- Diskmaskin
- Tvättmaskin
- Bra förening
- Två förråd

Detta fantastiska boende erbjuder social planlösning med väl tilltaget vardagsrum och kök i öppen lösning som ger plats för umgänge och samvaro. Vardagsrummet har plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Det stilrena köket har god förvaring bakom vita fronter, gasspis, diskmaskin och plats för en matgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen i sydvästläge. Lägenhetens generösa takhöjd i kombination med stora fönster ger genomgående fint ljusinsläpp och härlig rymd. Lägenhetens samtliga fönster vetter mot innergården och ger ett rofyllt och ostört läge. Det rymliga sovrummet har plats för dubbelsäng och flera garderober ger god förvaring. Vidare disponerar bostaden ett smakfullt badrum utrustat med tvättmaskin och en välkomnande hall med plats för avhängning.

Här bor du i attraktiva Vasastan med närhet till bland annat Odenplan och Stureplan. Inom behagligt avstånd finns en välsorterad matbutik och all annan tänkbar service. För den träningsintresserade finns flera gym i närområdet. Det finns ett gediget utbud av trendiga restauranger och caféer inom kort avstånd. Goda kommunikationer i tunnelbana och buss.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Roslagsgatan 41, Såld i Vasastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad