Såld

Vasastan - Sibirien, Stockholm

Roslagsgatan 41, 4tr

Slutpris: 3 650 000 kr

Roslagsgatan 41, 4tr

Charmig mini tvåa med smart utnyttjad yta på Roslagsgatan 41, mitt i hjärtat av Vasastan!

Denna lägenhet erbjuder en smart planlösning på 33 kvadratmeter. Sovrummet, beläget mot gården, är upplyst av ett stort fönster som ger rummet en härlig atmosfär. I mitten av lägenheten finns det praktiska arbetsköket, och på andra sidan finns ett rymligt vardagsrum med två stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus.

Lägenheten har moderna detaljer som ger den ett luftigt uttryck. Trägolvet och ljust målade väggar skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här har du möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömhem.

Köket är praktiskt och modernt, vilket gör matlagningen till en fröjd. Badrummet är helkaklat och utrustat med en dusch. Dessutom finns det potential att göra egna förändringar för att anpassa lägenheten efter dina behov och önskemål.

Denna charmiga fastighet byggdes ursprungligen år 1892 och har en stabil och välskött förening som äger marken. Föreningen har en stark ekonomi med låg belåning, vilket ger trygghet för framtiden.

Läget är oslagbart i det attraktiva Sibirien, en del av Vasastan. Du har nära till Vanadislunden, en av Stockholms största parker, och det populära utomhusbadet Vanadisbadet. Vasastan erbjuder både lugn och närhet till stadspulsen, vilket gör det till en perfekt plats att bo på.

Välkommen att besöka denna möjlighet att skapa ditt drömhem!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Roslagsgatan 41, 4tr, Såld i Vasastan - Sibirien, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad