Såld

Vasastan - Sibirien, Stockholm

Roslagsgatan 28, 7tr

Slutpris: 9 050 000 kr

Roslagsgatan 28, 7tr

Väldisponerad trea med garage i huset och en välskött förening!

• Förening med en låg belåning om ca 156 kr/kvm
• Bostadens indirekta nettoskuldsättning är 0 kr
• Helkaklat badrum samt en separat gäst-wc
• Garage i huset med hiss ner till garageplan
• Stor hiss med plats för barnvagn
• Genomgående bra skick
• Solig balkong i västerläge

Presenterar en väldisponerad trea (möjlig fyra) med ett högt läge och balkong i ett soligt västerläge. Bostaden är i genomgående fint skick med stilrena materialval och smakfull färgsättning. Stora fönsterpartier i två väderstreck tillsammans med det höga läget på 7:e våningen skänker ett härligt ljusinsläpp till bostaden. Utmärkt planlösning med goda sällskapsytor och balkong i soligt västerläge med fin utsikt över grannhusens takåsar. Generöst vardagsrum som skapar goda ytor för umgänge och samvaro. Välplanerat kök i en stilsäker interiör med full maskinell utrustning och fin plats för matbord intill fönster. Möjlighet att dela av köket för ett extra sovrum, se alternativ planlösning. Två sovrum i bra storlek med lugnt gårdsläge. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin för er bekvämlighet och separat gäst-wc. Välskött förening med låga avgifter, låg skuldsättning och som dessutom äger marken. För medlemmarna finns garage, tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum. Grönskande gård med utemöbler, grill, samt rutschkana och sandlåda för barnen. Här bor du i ett mycket attraktivt område i Vasastan med närhet till förskolor, skolor, grönområden, trevliga restauranger, butiker och goda kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Michelle Lundblad
Ansvarig mäklare

Michelle Lundblad

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michelle

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Roslagsgatan 28, 7tr, Såld i Vasastan - Sibirien, Stockholm Planlösning från Roslagsgatan 28, 7tr, Såld i Vasastan - Sibirien, Stockholm Planlösning från Roslagsgatan 28, 7tr, Såld i Vasastan - Sibirien, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad