Kommande bostad

Vasastan - Sibirien, Stockholm

Roslagsgatan 28, 7tr

8 850 000 kr
area icon Yta
  • 83,4 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 251 kr/mån
floors icon Våning
  • 7 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1972-1973
Roslagsgatan 28, 7tr

Väldisponerad trerummare med garage i huset och en välskött förening!

Presenterar en väldisponerad trerummare (möjlig 4:a) med ett högt läge och balkong i västerläge. Stabil förening med låg belåning och garage i huset.

- Förening med en låg belåning om ca 156 kr/kvm
- Bostadens indirekta nettoskuldsättning är 0 kr
- Garage i huset med hiss ner till garageplan
- Stor hiss med plats för barnvagn
- Genomgående bra skick
- Balkong i västerläge

Bostaden är i genomgående fint skick med stilrena materialval och smakfull färgsättning. Stora fönsterpartier i två väderstreck tillsammans med det höga läget på 7:e våningen skänker ett härligt ljusinsläpp till bostaden. Utmärkt planlösning med goda sällskapsytor och balkong i soligt västerläge med fin utsikt över grannhusens takåsar. Generöst vardagsrum som skapar goda ytor för umgänge och samvaro. Välplanerat kök i en stilsäker interiör med full maskinell utrustning och fin plats för matbord intill fönster. Möjlighet att dela av köket för ett extra sovrum, se alternativ planlösning. Två sovrum i bra storlek med lugnt gårdsläge. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin för er bekvämlighet och separat gäst-wc. Välskött förening med låga avgifter, låg skuldsättning och som dessutom äger marken. För medlemmarna finns garage, tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum. Grönskande gård med utemöbler, grill, samt rutschkana och sandlåda för barnen. Här bor du i ett mycket attraktivt område i Vasastan med närhet till förskolor, skolor, grönområden, trevliga restauranger, butiker och goda kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Michelle Lundblad

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Peter Eriksén

Reg. fastighetsmäklare/Franchistagare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Roslagsgatan 28, 7tr, Kommande i Vasastan - Sibirien, Stockholm Planlösning från Roslagsgatan 28, 7tr, Kommande i Vasastan - Sibirien, Stockholm Planlösning från Roslagsgatan 28, 7tr, Kommande i Vasastan - Sibirien, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad