Såld

Vasastan, Stockholm

Roslagsgatan 10

Slutpris: 4 995 000 kr

Roslagsgatan 10

Fin sekelskiftestvåa med uteplats och vacker kakelugn!

Fin sekelskiftestvåa belägen i vacker fastighet i perfekt läge!

- Uteplats
- Låg avgift
- Kakelugn (ej fungerande)
- Mycket bra förening
- Socialt planerad
- Bredband och Kabel-tv ingår i avgiften
- Diskmaskin
- Källarförråd
- Attraktivt läge

Välkommen till en mycket trivsam tvåa, perfekt för såväl en som två personer. Bostaden är belägen på ½ trappa med insynsfritt läge. Stora spröjsade fönster ger ett fint ljusflöde genom hela bostaden. Generöst vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord och i hörnet pryder en vacker kakelugn (ej fungerande) som är en vacker detalj. Ett fullt utrustat och stilrent kök inspirerar till matlagning. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till egen uteplats. Fräscht helkaklat badrum och välkomnande hall. Bostaden har genomgående fint golv, sobra material- och färgval samt god förvaring.

Här bor du i välskötta Brf Odens Ros med låg avgift som inkluderar Kabel-tv och Bredband via Tele2. I fastigheten ligger populära Mahalo och Brasserie Balzac. Du har bara några kvarter till Stureplan, Odenplan och City. Närhet till Hagaparken och Brunnsviken med fina promenad- och joggingstråk. Närhet till matbutiker, caféer, butiker och Tekniska Högskolan. Goda kommunikationer finns runt knuten med flertalet stadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Roslagsgatan 10, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad