Såld

Sunnersta, Uppsala

Rosenvägen 14

Slutpris: 8 050 000 kr

Rosenvägen 14

Rymligt 1-planshus med dubbelgarage!

Välkommen till Rosenvägen 14, ett mycket rymligt och välunderhållet 1-planshus om hela 179 kvm boyta samt ett dubbelgarage om 55kvm. Här erbjuds generösa sällskapsutrymmen med stort vardagsrum med en värmande kakelugn i hörnet av rummet. Trevligt kök med matplats invid burspråk samt generösa arbetsytor. Ett badrum med dusch samt en gästWC. Vidare finns 3 sovrum varav ena med egen klädkammare. Ytterligare sovrum som ligger mer privat i andra ändan av huset och som är i anslutning till en mindre hall med egen ingång. Tvättstuga med grovingång mot baksidan av huset.

Härlig altan med kvällssol och skyddat läge. Huset passar perfekt för familjen som vill ha stora sällskapsutrymmen och uppskattar en lättskött tomt med både gräsyta och naturtomt.

===Sunnersta===
Sunnersta erbjuder lugna och idylliska villakvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Busshållplats och två förskolor och skolan ligger dessutom mycket nära huset.
Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Gångavstånd till stora klippta gräsytor (Gottsundagipen). Även nära till grusplan och kanske Sunnerstas största fritidsattraktion; slalombacken! Promenadavstånd till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city.
Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i skidbacken. Nära till naturen, både Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rosenvägen 14, Såld i Sunnersta, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad