Såld

Södermalm - Mariatorget, Stockholm

Rosenlundsgatan 14, 5 tr

Slutpris: 4 925 000 kr

Rosenlundsgatan 14, 5 tr

Välplanerad och ljus tvåa högt upp i huset i hjärtat av Södermalm!

Fin tvåa högt upp i huset i hjärtat av Södermalm med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd! Rymlig och ljus lägenhet tack vare ljusa materialval och genomgående stora fönsterpartier. Välkomnande hall som erbjuder gott om förvaring, stort luftigt vardagsrum med flertalet fönster bidrar till känsla av öppenhet, ljust kök i vitt, rymligt sovrum med utgång till balkong i högt läge samt ett helkaklat badrum i vitt. Till lägenheten finns nyttjanderätt till ett stort källarförråd. Garage finns i huset. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Välkommen hit för att trivas!

Brf Mullvaden andra 45 är en äkta förening som äger marken. Det finns 80 lägenheter och 3 kommersiella lokaler. Fastigheten utgörs av adresserna Rosenlundsgatan 14/Krukmakargatan 24-26. Bredband samt ComHems-basutubud ingår i avgiften. För föreningens medlemmar finns ett gym och bastu att nyttja för 650 kr/år. För mer information besök föreningens hemsida http://www.mullvadenandra45.se/

Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor är Falafelbaren, Morfar Ginko, Häktet och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Åt andra hållet når du Hornstull och Långholmens natur på en kort promenad. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rosenlundsgatan 14, 5 tr, Såld i Södermalm - Mariatorget, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad