Såld

Rosendal, Uppsala

Rosendalsvägen 22

Slutpris: 3 450 000 kr

Rosendalsvägen 22

På våning 4 av 6 i natursköna Rosendal ligger denna mycket trivsamma 3:a från 2014-15. Den utmärkta planlösningen ger öppna och inbjudande sällskapsytor där det fina Vedumköket, matplatsen och vardagsrummet blir lägenhetens hjärta. Ett stort master bedroom med skjutdörrsgarderob och ett lite mindre som passar perfekt som arbets- eller barnrum. Välkomnande hall med utmärkt förvaring, stilrent badrum med fönster och ”tvätthörna” samt en härlig inglasad balkong i soligt sydsydväst läge med trevlig utsikt. Genomgående fint skick, fina tillval och smakfull färgsättning. Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss finns från markplan och ner till garaget.

Föreningen har en fint ordnad innergård med gemensam uteplats och gräsmatta för lek eller avkoppling. Medlemmarna har tillgång till föreningens egna gym, cykelförråd, hobbyrum och barnvagnsförråd. Här finns även garage- och parkeringsplatser med möjlighet till laddning av el-bil. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bostadsrättstillägg, TV, IP-telefoni och bredband.

I Rosendal bor man i ett stadsnära läge samtidigt som man har naturen och Stadsskogen precis runt knuten, perfekt kombination för barnfamiljen eller dig som gillar friluftsliv. Här finns bl.a. USIF-arena med bl.a. gym, padel och beachvolleybollplaner samt ICA-butik och restauranger. Täta bussförbindelser, bra cykelvägar och natursköna omgivningar med närhet till Ekoln, Hågadalen, SLU, BMC, Akademiska sjukhuset, Ångström och centrala Uppsala.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rosendalsvägen 22, Såld i Rosendal, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad