Kommande bostad

Rosendal, Uppsala

Rosendalsvägen 12

  • price tag icon 1 910 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 910 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Rosendalsvägen 12

Ljus, välplanerad, modern och bra utrustad etta med praktiskt sovloft!

Väldisponerad och ljus 1:a med sovloft i en av Uppsalas mest spännande byggnader. Välkommen till brf Inspiration Rosendal. Bostaden erbjuder förutom 32 kvm boarea, även ett praktiskt sovloft om ca 12 kvm. Byggnaden färdigställdes år 2017 med bl a gym, löparbana, gemensam takterrass och street-basketplan på taket. Föreningen har även en mycket trevlig och avskild grönskande innergård.

Planlösningen erbjuder hall med förvaring. Rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrum med ett fönsterparti från golv till tak. Ljust kök med inredning från Vedum och bl a diskmaskin och mikrovågsugn. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare får du här ett sovloft med plats för stor säng och bra förvaring. Lägenheten har genomgående parkett- och klinkergolv samt ljust målade väggar.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Området expanderar och stadsdelen är byggd med omsorg för miljö och hållbarhet. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till ett flertal institutioner på universitetet. I fastigheten hittar du ICA Nära Rosendal, Apotek, stort gym och lokaler med andra verksamheter. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Bör ses!

Intresseanmälan
Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Rosendalsvägen 12, Snart till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad