Till salu

Rosendal, Uppsala

Rosendalsvägen 12

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars 13:00 - 13:15
1 695 000 kr
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
  • 12 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 910 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Rosendalsvägen 12

Smart planerad etta med sovloft

Välkommen till Rosendalsvägen 12 och denna välplanerade etta med stort sovloft, modern arkitektur och generös takhöjd. Finns i södra delen av Rosendal med cykelavstånd till city och gångavstånd till Stadsskogen.

Planlösningen fördelar sig på kök och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum samt ett praktiskt sovloft där både dubbelsäng, förvaring och arbetsplats ryms. Generös takhöjd med fönster från golv till tak ger fantastisk ljusinsläpp. Genomgående ljusa och moderna färgval.

Föreningens hus färdigbyggdes år 2017 och har löparbana på taket, gemensam takterrass med soltrappa samt street-basketplan på taket. Fin gemensam innergård i fastighet med hiss från markplan. I husets bottenvåning finns bland annat ICA Nära Rosendal, Apotek samt stort gym.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt för det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet och universitetet. Stadsskogen har du runt knuten, perfekt för dig som gillar det naturnära läget. Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 3 mars, 13:00 - 13:15
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Rosendalsvägen 12, Till salu i Rosendal, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad