Såld

Rosendal, Uppsala

Rosendalsvägen 12

Slutpris: 2 040 000 kr

Rosendalsvägen 12

Välkommen till Inspiration Rosendal!

Väldisponerad etta med sovloft i ett av Uppsalas häftigaste projekt, brf Inspiration Rosendal. Bostaden ligger fyra trappor upp i fastighet med hiss från markplan. Här bor ni med mycket yteffektiv och välplanerad planlösning och med låg avgift.

Planlösningen erbjuder hall med förvaring, rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och dusch, vardagsrum med fransk balkong och köksdel som blanda annat är utrustad med diskmaskin samt ett mycket bra sovloft. Spotlights i tak, genomgående askparkettgolv och ljust målade väggar. Badrummet är inrett med grått klinkergolv och kaklade väggar i vitt.

Fastigheten erbjuder takterrass med soldäck, basketplan samt löparbana. I huset finns även tillgång till ett mycket fint gym där de boende har förmånliga priser. Föreningen har mycket god ekonomi och låga avgifter till följd av stora hyresintäkter. I fastigheten finns även Ica Nära, Apoteket hjärtat, kiropraktor och dansstudio.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Området expanderar och stadsdelen är byggt med omsorg till miljö och hållbarhet.På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Välkommen hem!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad