Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Rörstrandsgatan 8, 5tr

Slutpris: 20 500 000 kr

Rörstrandsgatan 8, 5tr

Etagevåning högst upp i huset med balkong och terrass samt hänförande utsikt mot Kungsholmen

Högst upp i huset på våning 5 och 6 i denna fastighet finner du denna vindsvåning i etage med en stor härlig takterrass samt balkong mot Vasastans himmel och takåsar. En bostad i mycket gott skick som samtidigt öppnar upp möjligheter för den som vill förädla ytterligare. Dessutom en redan färdig studio för inneboende - eller tonårsdel med separat ingång från våning 6. Våningen erbjuder härliga sociala sällskapsytor med påtaglig rymd och vackra ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och sober färgsättning. På nedre plan finns en matsal/sovrum med fungerande kakelugn, kök med gott om förvaring, balkong, stort vardagsrum för större sammankomster och plats för både matbord och soffgrupp med fantastisk utsikt mot Kungsholmstornen, rogivande master bedroom, badrum samt gäst-WC. En stor trappa leder dig upp till bostadens övervåning där du finner ett trevligt allrum med öppen spis och stor takterrass, badrum med bastu och arbetsrum/sovrum. Här bor du i ett underbart område med promenadavstånd till grönområden, goda kommunikationer med bussar och tunnelbana samt populära restauranger och caféer runt hörnet. Dessutom i en förening med stark ekonomi och mycket låga avgifter. Missa inte chansen att förvärva ett fantastiskt fint och noga avvägt hem!

Sankt Eriksplan utgör ett ultimat läge i hjärtat av Vasastan - perfekt belägen där lugna kvarter kombineras med härlig puls och goda kommunikationer. Direkt närhet till Vasaparkens idylliska grönska och natursköna lugn liksom Karlbergs Slottspark och Hagaparkens grönområden. Populära promenadstråk längs Karlbergs Slott och Karlbergskanalen och flertalet gym finns i de närmaste kvarteren. Allt önskvärt av service, butiker, restauranger och caféer finns i närheten och sommartid är stora delar av Rörstrandsgatan gågata. Mycket goda kommunikationer med flertalet stadsbussar och tunnelbanans gröna linje i de närliggande kvarteren gör det enkelt att ta sig till stadens alla hörn. Närheten till restauranger och butiker i kombination med det vackra och lugna läget gör Sankt Eriksplan till en mycket eftertraktad adress.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rörstrandsgatan 8, 5tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm Planlösning från Rörstrandsgatan 8, 5tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad