Såld

Vasastan, Stockholm

Rörstrandsgatan 56B

Slutpris: 3 610 000 kr

Rörstrandsgatan 56B

Fantastisk etta (möjlig minitvåa) på attraktiv adress!

- Möjlig minitvåa
- Lättmöblerade ytor
- Flexibelt tillträde
- Rymligt kök med matplats
- Fint ljusinsläpp
- Generös takhöjd
- Vindsförråd
- Bra förening
- Populär adress

Här väntar ett perfekt första boende/övernattningslägenhet i populära Birkastan. Trivsam etta med stora fönster med djupa nischer och generös takhöjd som ger fint ljusinsläpp och härlig rymd. Bostaden erbjuder ett rymligt, fullt utrustat kök i stilrent utförande och plats för matgrupp. Lättmöblerat allrum med plats för soffa, soffbord och mediamöbel samt en naturlig plats för säng. Vidare har bostaden ett helkaklat badrum och en välkomnande hall med plats för avhängning. För den som önskar finns det möjlighet att göra om bostaden till en minitvåa, se alternativ planlösning.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Här bor du på Rörstrandsgatans nedre, lugnare del med endast ett par kvarter till Sankt Eriksplan. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Stanna till vid Mellqvist eller Bröd & Salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron där de flesta butikskedjorna finns. Trevliga promenadstråk längs Karlbergskanalen och den lummiga Karlbergsparken. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och ett flertal innerstadsbussar som passerar Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rörstrandsgatan 56B, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad