Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Rörstrandsgatan 42

Rörstrandsgatan 42

Underbar sekelskiftesfyra med balkong och fungerande kakelugn!

Fantastisk sekelskiftesfyra med balkong och fungerande kakelugn!

- Balkong
- Fungerande kakelugn
- 3,30 m i takhöjd
- Insynsfritt läge med fin utsikt
- Tre bra sovrum
- Välbevarade detaljer
- Fint ljusinsläpp
- Bra förvaring
- Källarförråd

Presenterar en fantastisk sekelskiftesfyra om 98 välplanerade kvadratmeter. Här bor du med insynsfritt läge och vacker utsikt över Karlbergskanalen och Karlbergs Slott. Stora fönster med djupa nischer och 3,30 m takhöjd ger genomgående rikligt ljusinsläpp och härlig rymd. Moderna och exklusiva materialval i perfekt symbios med välbevarade detaljer från sekelskiftet som återfinns i vacker, nyslipad fiskbensparkett, pardörrar, takrosetter och höga golvsocklar. Socialt planerad med väl tilltaget vardagsrum med fungerande kakelugn och ett rymligt, fullt utrustat kök med utgång till den härliga balkongen. Ett master bedroom med walk-in-closet och ytterligare två bra sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin, gäst-wc och generös hall med god förvaring.

Här bor du i välskötta Brf Volontären 21 med låg belåning. Föreningen har bland annat gemensamt gym och bastu, trivsam innergård och barnvagnsrum.

Absolut toppläge på populära Rörstrandsgatan i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rörstrandsgatan 42, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad