Såld

Sala, Sala

Rörbo Pilbacken 160

Slutpris: 1 190 000 kr

Rörbo Pilbacken 160

En sommarpärla!

Kör upp mellan kohagarna och kom fram till denna lantliga, somriga och idylliska stuga!

En sommarstuga om 52 kvm fördelat på hall, kök, vardagsrum samt två stycken sovrum. Genomgående bra skick och smakfulla material- och färgval.
Direkt när du kliver innanför dörren möts du av en ombonad känsla. Vardagsrummet är generöst och socialt med en ny vedkamin (2020), här kan hela familjen samlas. Ett äldre kök med fantastisk charm, här finns plats för matgrupp, men på sommaren vill ni säkert sitta på altanen och äta. Sovrummen har bra storlek, här kan man få plats med en ordentlig säng.

På tomten, som på sommaren blir inramad av grönska, finner vi även en stuga med bastu och förbränningstoalett, utanför en utedusch. Här finns också ved- och redskapsförråd. Grönskande och uppvuxen tomt med både rabatter, buskar och träd.

Området Svartådalen är känt för dess rika naturmiljöer. I närområdet finns bland annat Hälleskogsbrännans naturreservat med magiska vyer.

Flera badplatser runt omkring, närmsta ligger vid Öjesjön där det finns sandstränder och grillplats. Ca 7 km grusväg, går utmärkt att cykla dit!
Fiskemöjlighet via Svea skog, du kan fiska i bland annat Öjesjön, Fläcksjön och Svartån.

Behöver du handla mat? då tar du enkelt bilen till Salbohed eller Västerfärnebo.
I Salbohed finns både Ica samt pizzeria om du vill skippa matlagningen en kväll!
I Västerfärnebo finns matbutik och pizzeria samt kafé

Från Västerås ca 40 minuter bil
Från Stockholm ca 2 timmar bil
Från Uppsala ca 1 timme och 30 minuter bil
Från Örebro ca 1 timme och 30 minuter bil
Från Eskilstuna ca 1 timme och 15 minuter bil

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rörbo Pilbacken 160, Såld i Sala, Sala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad