Till salu

Harkie, Västerås

Rolighetsvägen 49

  • Friliggande villa
2 895 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 66 m2 boarea
  • 30 m2 biarea
  • 1 804 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1982
Rolighetsvägen 49

Idyll i Harkie. Fantastiskt boende med uppvärmd pool, solceller och naturen runt knuten!

- Stor naturtomt med allmänning bakom huset
- Uppvärmd pool
- Solceller och två LVP
- Mysigt område nära Mälaren och grönska

Varmt välkomna till detta fantastiskt charmiga hus i Harkie. Här bor du omgiven av natur och grönska med direkt närhet ner till Mälaren. Oavsett vad du söker - en permanentbostad eller en tillflyktsplats i form av ett sommarboende - kommer Rolighetsvägen 49 att uppfylla dina krav. Här återfinnes charmigt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, duschrum och två sovrum.

Här bor du med skog och natur alldeles intill huset och tomten om 1 804 kvm rymmer, förutom bostadshuset, stor altan med uppvärmd pool, vedeldad bastu, gästhus med två sovrum, ett allrum samt LVP, förrådshus med vedbod, carport. För den trädgårdsintresserade finns här oändliga möjligheter till odling genom odlingslådor och växthus. På tomten finns dessutom ett litet hönshus.

Det här är det ultimata boendet för dig som ställer höga krav på din omgivning. Fina promenadstråk i skog och mark och på bara några minuter tar du dig ner till Mälaren och den egna båtplatsen till fots. För den badsugne förvaltar även samfälligheten över en fin badplats med sandstrand och brygga. På cykelavstånd återfinnes Västerås i särklass finaste golfbana, Frösåkers golfklubb med golf, spa, hotell och restaurang och en bilfärd på ca 25 minuter tar dig in till Västerås.

Ny väg planeras från Gäddeholmsvägen mot Harkie, se mer på Västerås stads hemsida. Kommunalt V/A samt indragen fiber. Till fastigheten hör en båtplats vid samfällighetens brygga.

Hjärtligt välkomna till denna fantastiska idyll!

Intresseanmälan
Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Bostad

Ekonomi

Planlösning från Rolighetsvägen 49, Till salu i Harkie, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad