Såld

Sunnersta, Uppsala

Rödhakevägen 21

Slutpris: 6 700 000 kr

Rödhakevägen 21

Friliggande villa om 104 + 104 kvm med stor tomt i barnvänliga Sunnersta!

Välkommen till din framtida drömbostad i Sunnersta! Denna charmiga och välplanerade villa om 104 + 104 kvm med stor potential är det perfekta valet för din familj. Beläget i en barnvänlig och idyllisk miljö erbjuder detta hem en fantastisk livsstil med närhet till allt du behöver.

Med ett plan och källare erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Entréplanet välkomnar dig med ett stort kök där en mysig braskamin skapar en ombonad atmosfär. Det ljusa och rymliga vardagsrummet leder ut till den härliga trädgården, perfekt för avkoppling och lek. Totalt fyra väl tilltagna sovrum erbjuder gott om plats för familjen att växa. Här finns även en gillestuga med eldstad, som bjuder in till trevliga stunder tillsammans med familj och vänner. Den rogivande och lummiga tomten är en dröm för barnfamiljer. Här kan du njuta av solen hela dagen och det finns gott om plats för lek och trädgårdsaktiviteter.

För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till utomhusaktiviteter såsom längdskidåkning, utförsåkning skridskoåkning, segling, bad och fotboll i närheten. Dessutom finns det fina elljusspår för kvällspromenader eller löprundor. På promenadavstånd finns både förskola och skola (f-åk 5), busshållplats och mataffär.Kom och upptäck allt detta och mer på visningen! Centrala Uppsala når du med bil och buss men även med cykel via fin cykelväg längs Dag Hammarskjölds väg.

Kontakta oss redan idag för att boka din tid eller för att få mer information om denna fantastiska bostad i Sunnersta

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rödhakevägen 21, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Rödhakevägen 21, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad