Såld

Lännersta, Nacka

Rödhakevägen 11

Slutpris: 10 700 000 kr

Rödhakevägen 11

Rymlig och välbelägen familjevilla med härliga sociala ytor, bistrokök och fem möjliga sovrum

Rymlig och välbelägen familjevilla med härliga sociala ytor, bistrokök och fem möjliga sovrum! Perfekt läge nära fyra omtyckta grundskolor och snabba bussar till city.

På en vackert anlagd tomt ligger denna rymliga villa om totalt 179 kvm, inbäddad i grönska. Här njuter man
av den stora, soliga altanen med fågelkvitter som sällskap. Nedanför finns en köksträdgård anlagd och på framsidan av huset breder en gräsmatta kantad av perennrabatter ut sig. Känslan är privat och avskild, trots att man är ett bara ett par hundra meter till skola, affärer och snabba bussar till city.

Detta välvårdade hem har älskats av samma familj i snart 20 år men nu har pojkarna blivit stora och det är dags för nästa familj att ta vid. Villan är välplanerat och rymmer den stora familjen. Här finns fyra bra sovrum (med möjlighet till fem), två stora vardagsrum och rejäla praktiska ytor.

Villan är belägen i suterräng och på övre plan finns ett härligt stort soligt vardagsrum med en snygg braskamin från Contura. Köket, som ligger intill, går i klassisk bistrostil och totalrenoverades 2015. Här blir köksön den naturliga samlingspunkten. Framför flera fönster mot villans framsida ryms en matplats för många. Hela övre plan har genomtänkt färgsättning med färger från Farrow & Ball, vackra lister och golv med enstavig oljad ekparkett.

Det är möjligt att gå ut till altanen på baksidan från vardagsrummet och till balkongen på framsidan från matplatsen. Altanen på baksidan blir verkligen som ett lummigt, härligt, hemligt rum om sommarhalvåret. Ett ställe att njuta till både vardags och fest. På detta, övre, plan är även två sovrum och ett badrum belägna. Ursprungligen hade villan fem sovrum och det är enkelt att återskapa det om behov finns genom att dela av vardagsrummet igen.

Entréplanet rymmer två stora sovrum, en tvättstuga och ett badrum med med dusch och bastu. Här finns även ett väl tilltaget hobbyrum/gillestuga som är perfekt för barnen att leka i, att samlas för en filmkväll i eller ha ett gympapass hemma i. Från tvättstugan har man direkt access ut till garaget. På den asfalterade uppfarten ryms ytterligare bilar.

Läget på Rödhakevägen är verkligen fantastiskt! Villan är belägen lite undangömd från trafiken men med absolut närhet till fyra populära grundskolor; Noblaskolan Lännersta, Noblaskolan Saltsjö-boo, Boo Gårds skola och Björknässkolan.

Både Bagarsjön och populära Boobadet erbjuder underbara badplatser med både sandstrand och klippbad. På vintern åker man gärna skridsko på Bagarsjön. Året om finns fantastiska promenader utmed Lännerstasundets vatten. Den mycket populära restaurangen The Old Smokehouse ligger endast på ett par minuters promenad från villan invid vattnet.

Man bor samtidigt nära busshållplats på Sockenvägen där snabba bussar till Slussen trafikerar.

Läs gärna mer under Området, nedan. Välkomna att själva uppleva denna idyll!

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rödhakevägen 11, Såld i Lännersta, Nacka Planlösning från Rödhakevägen 11, Såld i Lännersta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad