Såld

Björklinge, Uppsala

Röda vägen 7

Slutpris: 2 165 000 kr

Röda vägen 7

Charmig villa med fantastisk tomt

Vänligen kontakta mäklaren för att boka in en visningstid!

Så fort du kommer in i bostaden så möts du utav ett fantastisk gråmönstrat blankt marmorklinker, som sträcker sig genom hela hallen och in i köket. Detta fräscha enplanshus är uppfört 1960, men utbyggt och renoverat 2018 samt 2022 och har en mysig och trevlig planlösning med två sovrum, inbjudande kök från IKEA samt ett matrum för hela familjen som enkelt kan göras om till ett sovrum om så önskas. Villan erbjuder en fin och praktisk eldstad som är vinklad in mot vardagsrummet, så att man kan njuta av en mysig brasa ifrån soffan. Ett praktiskt värmesystem är installerad med en kanalfläkt som mynnar ut i tre av rummen, så att värmen sprids effektivt från kaminen samt luftvärmepumpen. Från vardagsrummet når du fastighetens trevliga altan ut på baksidan, där ni garanterat kommer att bjuda in vänner och bekanta. Här har ni även utsikt över den fantastiska trädgården som ger möjligheterna att skapa er egen oas. Här finner ni plats för både studsmatta, en egen pool eller varför inte ett Attefalls hus för tonåringen eller gästerna?

Cirka 2 mil norr om Uppsala ligger Björklinge, ett litet och familjärt samhälle med åkrar, svampskogar och populära Långsjön inpå knuten. När vädret tillåter och isen är tillräckligt säker anläggs en isbana på cirka 5 kilometer i Långsjön med start från Sandviksbadets strand.

Samhället består mestadels av villor och radhus. Här finns en väl utbyggd barnomsorg, förskolor och skolor för årskurs 1 till 9.

I området så finns all närservice som behövs. Här finns även Björklingegården samt distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård.

Du finner även Hemköp samt den populära lokala pizzerian.

Idrottsanläggningar finns omkring Björkvallen i form av idrottshall, ishallen, fotbollsplaner, bandyplan och tennisbanor. Här finns också elljusspår på upp till 5 km och en mindre slalombacke med lift. Vid Långsjön, finns ett bad med omklädningsrum, bastu, servering, campingplats, BMX ramper/bana med mera.

Som boende i Björklinge så har du närhet till E4An som gör att du på några minuter kan nå Uppsala. Området är väldigt populärt för dig som vill bo i utkanten av stan men ändå ha nära till stadspulsen!

Vänligen kontakta mäklaren för att boka in en visningstid!

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Röda vägen 7, Såld i Björklinge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad