Såld

Salabacke, Uppsala

Ritargatan 1A

Slutpris: 1 900 000 kr

Ritargatan 1A

Genomgående renoverad och välplanerad tvåa med direkt närhet till Gränby centrum!

Fast pris, först till kvarn! Välkommen till denna trivsamma lägenhet i ett genomgående nyrenoverat och fint skick, belägen högst upp på våning 4 i fastighet med hiss. Här har samtliga ytskikt bytts ut under närmsta åren och du får bl a smakfullt klinkergolv med golvvärme i både hall och kök och parkettgolv i resterade utrymmen, samt ett nytt kök och ett badrum som tidigare har renoverats. Föreningen är stabil med bra avgifter där bl a kabel-tv och bredband är inkluderat. Lugnt belägen mot innergården samtidigt som du får direkt närhet till Gränby köpcentrum!

Bostadsytan på 59,4 kvm erbjuder dig en hall med avhängning vid hatthylla och mycket gott om förvaring i flertalet garderober, ett fullt utrustat och modernt kök med generösa förvarings- och arbetsytor samt plats för matbord intill fönster, ett rymligt sovrum med god plats för större säng, ett lättmöblerat och ljust vardagsrum med utgång till den stora och rymliga balkongen som vetter mot den gröna innergården samt ett helkaklat badrum med dusch.

I Salabacke bor du i trevliga kvarter med närhet till flera parker och grönområden. Det är bekvämt med smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil och även ett kort avstånd till Uppsala city och resecentrum med cykel eller buss. Du är även närmsta granne med populära Gränby centrum, här finns ett mycket stort utbud av all tänkbar servicemöjlighet du kan önska dig.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ritargatan 1A, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad