Såld

Salabacke, Uppsala

Ritargatan 1 E

Slutpris: 2 550 000 kr

Ritargatan 1 E

Fint planerad 3:a med inglasad balkong i söder!

Via hiss från markplan tar ni er enkelt till denna bostad. Bostad i välbevarat skick och inredd i ljusa kulörer. Stora fönsterpartier i olika väderstreck bjuder på fint ljusinsläpp samt trevlig vy över omgivningen. Dekorativa fönsterbrädor av sten och genomgående parkettgolv gör att den tilltalar de flesta.

Redan i hallen möts ni av en välkomnande vy över stora delar av bostaden. I övrigt bjuder bostaden på väl tilltaget vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söder. Kök med skåpinredning i vitt med diskreta handtag, rejäla arbetsytor, all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva och stor matplats invid brett fönsterparti. Rejäla sovrum som båda rymmer dubbelsäng, ytterligare möblemang samt god klädförvaring i garderober. Helkaklat våtutrymme i ljusa kulörer med dusch och installerad tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare med väggfast inredning, många garderober samt i lättillgängligt, externt vindsförråd om ca 6 kvm.

Den inglasade balkongen förlänger årstiderna och fångar upp dagens allra bästa soltimmar. Här finns gott om plats för möblemang samt egna planteringar, slå er till ro och blicka ut över den lugna innergården.

Välmående bostadsrättsförening med normal belåning per kvadratmeter och det mesta inkluderat i avgiften. Gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga, invändigt cykelförråd och barnvagnsförråd. Mycket goda parkeringsmöjligheter med fler p-platser än det finns bostäder i föreningen. Grönskande innergård placerad mellan bostadshusen med gott om plats för umgänge i gemensamma möbelgrupper, grill att nyttja och lekplats.

Bo bekvämt nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär, bra pendlarmöjligheter både kommunalt och för bilburna, en rask promenad till Uppsalas stadskärna och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ritargatan 1 E, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad